Agrifac - Wat is PP

Wat is Agrifac Premium Proven?

Bij Agrifac bouwen we niet zomaar landbouwmachines. We werken vanuit een visie. We weten dat er wereldwijd voldoende capaciteit is om iedereen van voedsel te voorzien door de voedselproductie op bestaande landbouwgrond te verhogen. Dat is precies waar Agrifac goed in is! Wij willen op duurzame en briljant simpele wijze onze bijdrage leveren aan de stijgende vraag naar voedsel. Met nieuwe machines of met machines die zich al bewezen hebben!

Elke boer en loonwerker heeft dagelijks zijn uitdagingen om een zo hoog mogelijk rendement tegen de laagste kosten te realiseren. Gecombineerd met onze passie voor duurzaamheid, heeft dit ertoe geleid dat Agrifac de veldspuiten die zich bij de eerste eigenaar hebben bewezen, aanbiedt in haar lijn Premium Proven. Dat maakt Premium Proven een bewuste keus.

Ook een Premium Proven veldspuit is gebouwd volgens ons strenge '4e for growers' concept. Daarmee zijn ze op het gebied van efficiency, economie, ergonomie en ecologie onovertroffen. Hergebruik op basis van het beste dat de markt biedt! Met de aanschaf van een Premium Proven machine werken we samen aan een duurzame wereld met voldoende, voedzaam en veilig voedsel. Zo dragen we bij aan een briljante eenvoudige oplossing die boeren helpt de wereld op duurzame wijze te voeden.

Agrifac Premium Proven machines krijgen altijd een zeer uitgebreide technische inspectie.

Aan de hand daarvan wordt de machine weer in technische topstaat gebracht. Door jarenlange ervaring zijn we in staat modificaties en updates uit te voeren om de machine weer up to date te krijgen naar de standaard van nu. Zo weet u dat u voor zekerheid kiest.

Daarnaast heeft Agrifac ook een revisie programma. Door een gespecialiseerd team wordt de machine volledig uit elkaar gehaald tot het frame en de motor aan toe.  Daarna volgt een grondige reiniging en inspectie van onderdelen, die (indien nodig) worden vervangen of vernieuwd. Hierna wordt de machine compleet gespoten en geassembleerd.

In beide gevallen resulteert dit in een perfecte veldspuit tegen een zeer aantrekkelijk prijs! En natuurlijk geldt ook voor de Premium Proven lijn dat aanvullingen of specifieke wensen mogelijk zijn. Met onze configurator kunt u zelf de volledige opbouw bepalen, waarna wij u een specifieke prijsopgaaf kunnen doen. Gezien ons volledige vertrouwen in Premium Proven machines, bieden we altijd een vol jaar garantie.

Een Premium Proven keurmerk krijgt een machine dus niet zomaar! Al onze Premium Proven machines vindt u hier: veldspuiten & bietenrooiers. Staat uw machine niet in ons overzicht, neemt u dan contact met ons op.

Naast de Premium Proven lijn biedt Agrifac Trade In machines, zowel van eigen merk als van andere fabrikanten. 

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.