Agrifac - Condor Endurance

Extreem uithoudingsvermogen, langer werken, meer capaciteit

Endurance staat voor het vermogen om gedurende een lange tijd inspanning te kunnen volhouden. Daar heeft de Condor Endurance zijn naam aan te danken. Een betrouwbare, kwalitatief superieure zelfrijdende landbouwspuit met groot uithoudingsvermogen. Het bewezen StabiloPlus chassis vormt de basis. Met een traploze spoorbreedteverstelling van 100 cm zijn alle mogelijke werkbreedtes tussen 190 en 460 cm beschikbaar. Met de standaard bodemvrijheid van 125 cm kunt u in ieder gewas uit de voeten. Door het StabiloPlus systeem en de grote stuuruitslag kan de machine scherp draaien. De straal van de draaicirkel is nog geen 4,50 meter. Op de Condor Endurance is een polyester tank gemonteerd met een capaciteit van maar liefst 8.000 liter. Dit geeft de mogelijkheid lang op het veld te werken en zo efficiëntie en capaciteit enorm te vergroten. Door het gladde materiaal en het ontwerp van de tank loopt deze altijd leeg en blijven er geen rest vloeistoffen aan de wand en in de tank achter. Optimaal gebruik van de tankinhoud en makkelijk schoon te maken. De tank eindigt bovendien in het GreenFlowPlus pompsysteem. De tank kan dus volledig leeggespoten worden waardoor er geen restvloeistof is. De Endurance heeft voor het vullen van de tank een apart pompensysteem; de HydroFillPlus. Via een hefarm zakt de HydroFillPlus naar beneden, waardoor u met maximale capaciteit gemakkelijk en comfortabel vult. Met minimaal 800 l/min. tot wel 1.500 l/min! is de tank razendsnel vol. De Endurance is uitgerust met een 235 kW (320 pk) sterke motor. In combinatie met de sterke J-boom en het StabiloPlus chassis kan er met hoge snelheden gespoten worden. Boombreedtes zijn mogelijk van 24 tot wel 54 meter. Weer een bewijs van de enorme capaciteit! Ook de hoge wegsnelheid van 50 km/h draagt hier aan bij. Een extreem uithoudingsvermogen gekoppeld aan de 4e for growers (Efficiëntie, Economie, Ergonomie en Ecologie), dat is de Condor Endurance.

Grootste spuit, laagste eigen gewicht

Met een tank van 8.000 liter en werksnelheden van 1 tot 36 km/h, is deze machine een waar capaciteitsmonster. Door de Brilliant Simple manier van ontwikkeling en design is de Condor Endurance de lichtste in zijn klasse. Dit gecombineerd met de 217 cm hoge en 710 mm brede banden geeft de machine een zeer lage bodemdruk. Door de keuze van de banden kan er zelfs met een druk van 1,2 bar nog 50 km/u gereden worden.

Capaciteit

De Condor Endurance heeft een ongekende capaciteit, van minder dan 4.000 liter naar 8.000 liter, een capaciteitsvergroting van meer dan 100%. Hoge rijsnelheden tot 36 km/h en boomlengtes tot 54 meter geven de Condor Endurance een ongekende capaciteit die nog nooit eerder vertoond is. Met het GreenFlowPlus pompsysteem, voorzien van zeer snelle drukregelaar en zelfreinigend filter, plus de slimme plaatsing van het systeem, loopt de tank leeg in de pomp en benut u de volledige tankcapaciteit. Daarbij behoort restvloeistof tot het verleden. Door hoge rijsnelheden tijdens het werk en op de weg en een spuitpomp van 380 l/min, heeft u in iedere situatie capaciteit. Of u nu graan spuit in Australië met 50 l/ha of aardappelen in Nederland met 300 l/ha, de machine past in ieder systeem.

De Capaciteit van de Condor Endurance

Gebruiksgemak

De Condor Endurance is voorzien van vele Brilliant Simple ontwikkelingen die het gebruik en de toegang van de machine vereenvoudigen, makkelijker en slimmer maken. Zo vindt het vullen van de tank plaats via het HydroFillPlus systeem. Razendsnel vullen met minimaal 800 l/m tot 1.500 l/min! De pomp staat op een hefarm onder de machine en kan van buiten af bediend worden. in ingeklapte toestand blijft de grote bodemvrijheid van 125 cm behouden. Voor het spuiten wordt gebruikgemaakt van het GreenFlowPlus systeem, compact en eenvoudig en goed te bereiken. Door de aansturing met het overzichtelijke EcoTronicPlus systeem is het bedienen van de spuit uiterst eenvoudig. In een oogopslag zijn alle functies en parameters te zien en is de machine in te stellen en te bediening.

     

De brede trap brengt u gemakkelijk en comfortabel naar cabine en het ruime platform.

     

De gladde polyester tank van 8.000 l. heeft de vulopening op ideale werkhoogte, zoals u in uw eigen keuken gewend bent. Bovendien gemakkelijk los te schroeven en tijdelijk weg te hangen. Door het ontwerp van de tank en het gladde materiaal loopt deze altijd leeg en blijven er geen rest vloeistoffen achter.

       

Opvallend is de PowerPowderJet onderin het filter, waarmee poeders razendsnel zijn op te lossen.

     

Met het tankdisplay kunt u de GreenFlowPlus bedienen en gemakkelijk bijhouden hoeveel water er in de tank zit. Het RVS werkplateau direct naast de tankopening, maakt het precies doseren van middelen makkelijk.

       

Via het luik op het platform is de motor te bereiken voor het bijvullen van koelvloeistof. Het filter achter het raam is makkelijk te verwijderen en schoon te maken. En als u klaar bent, stapt u makkelijker dan ooit af!

   

Brandstof en de AdBlue tank vindt u meteen naast de cabine. Op een makkelijke plek kunt u makkelijk en snel de tank vullen zonder daarvoor overbodige handelingen te hoeven uit te voeren. Ook de GreenFlowPlus pompenset vindt u op werkhoogte en is zeer makkelijk bereikbaar.

   

De HydroFillPlus kan buiten worden bediend; beginnen met zuigen, stoppen, en de pomp naar beneden of boven heffen. De zuigslang wordt naast de pomp recht in een opbergbuis geschoven.

   
 

 

Aan de zijkant van de machine vindt u de vulspoelbak. Zodra u het luik open doet, schiet de LED verlichting aan. Naast een handenwastank en genoeg opbergruimte, kunt u hier aan de slag met de vulspoelbak. Deze is op ideale werkhoogte. Voorzien van een handig werkplateau waar u middelen eenvoudig en precies op kunt afmeten. Poeders lossen ook hier razendsnel op met de PowerPowderJet. Bediening van de vulspoelbak gaat via drukknoppen.

 

Voldoendevoedzaam en veilig voedsel met grote capaciteit

Vraag nu jouw brochure aan

Condor Endurance

Bekijk de video over de Condor Endurance

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.