EcoTronicPlus app  - doppen reinigen via je telefoonMet de EcoTronicPlus app kan je ook op de juiste plek de juiste informatie inzien en bepaalde functionaliteiten uitvoeren. De eerste functionaliteit van de App is het reiningen van de doppen. 

EcoTronicPlus app - Doppen reinigen 

EcoTronicPlus app - agrifac condor per dop reinigenVia de app kan je de pomp aan- en uitzetten. Zo kan je achter de Condor gaan staan via een druk op de knop de Condor laten spuiten. Daarnaast kan je per sectie of zelfs tot op dop niveau het spuiten aan- of uitzetten. Zo kun je controleren of er een goed spuitbeeld is. Je ziet dus binnen no-time of de doppen naar behoren werken en je kan ze meteen reinigen. Dit alles zonder heen en weer te lopen tussen de cabine en de spuitboom.

EcoTronicPlus: ongeëvenaard gebruiksgemak

EcoTronicPlus app - Agrifac Condor optimaal overzicht Met het in eigen huis ontworpen en ontwikkelde EcoTronicPlus systeem biedt de Agrifac Condor een ongeëvenaard gebruiksgemak. EcoTronicPlus biedt een optimale controle en intuïtieve bediening. Het geeft je alle benodigde informatie tijdens het spuiten en zorgt er voor dat de meeste functies automatisch worden uitgevoerd. Het systeem heeft een bijzonder overzichtelijke kleuren touch screen waarop exact te zien is wat er in de machine gebeurt. In één oogopslag zijn de belangrijkste processen en indicatoren van de machine zichtbaar. 

De juiste info op de juiste plek

EcoTronicPlus app Agrifac condor vulspoelbakOp het juiste moment en de juiste plek de informatie kunnen oproepen die je nodig hebt. Zo heeft de Condor standaard een EcoTronicPlus vulscherm bij de vulspoelbak. Hiermee kan je het vullen van de tank starten, de vulspoelbak activeren en het filter reiningen. Bovendien wordt er duidelijk en visueel weergegeven hoe ver de tank gevuld is.

Dowload de app nu in de Google Play Store

Klik op onderstaande afbeelding om de EcoTronicPlus app te downloaden 

Download de EcoTronicPlus app van de Agrifac COndor in de Google Play store

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.