Première MountainMasterPlus

Optimale stabiliteit in heuvelachtige gebieden

De Condor MountainMasterPlus is uitgerust met een StabiloPlus onderstel dat vergelijkbaar is met de Condor ClearancePlus waarbij de bodemvrijheid vanuit de cabine traploos ingesteld kan worden tussen de 140 en 200 cm. Bij de Condor MountainMasterPlus kunnen de cilinders apart aangestuurd worden waardoor de MountainMasterPlus zich vlak kan stellen op hellingen tot maximaal 11o (20%). Daardoor kan de machine op een veilige en comfortabele manier rijden op nog steilere hellingen. Afhankelijk van de helling en de correctie is de bodemvrijheid in te stellen tussen 140 cm en 200 cm. Door de vlakstelling blijft de gewichtsverdeling over alle wielen gelijk en neemt de grip en trekkracht toe. Zeker in heuvelachtige gebieden een groot voordeel. 
 

Ultieme gewasbescherming 

 
Gewassen groeien recht omhoog. In vlakke of licht glooiende gebieden levert dit geen problemen op tijdens het spuiten van hoge gewassen. Dit omdat de spuit tussen de rijen evenwijdig aan het gewas staat en zo niet het gewas beschadigd. In heuvelachtige gebieden levert dit wel beschadigingen op aangezien de spuit evenwijdig het maaiveld grond staat en niet evenwijdig met de gewassen (a)  
Om het gewas nog beter te beschermen heeft Agrifac de Condor MountainMasterPlus ontwikkeld. Ook deze Condor kenmerkt zich door het bewezen StabiloPlus onderstel. Het unieke van de Condor MountainMasterPlus is de vlakstelling op hellingen (b).