Agrifac - Premium Proven landing

Wat is Agrifac Premium Proven?

Bij Agrifac bouwen we niet zomaar landbouwmachines. We werken vanuit een visie. We weten dat er wereldwijd voldoende capaciteit is om iedereen van voedsel te voorzien door de voedselproductie op bestaande landbouwgrond te verhogen. Dat is precies waar Agrifac goed in is! Wij willen op duurzame en briljant simpele wijze onze bijdrage leveren aan de stijgende vraag naar voedsel. Met nieuwe machines of met machines die zich al bewezen hebben!

Wat is Agrifac Premium Proven

Ook een Premium Proven veldspuit is gebouwd volgens ons strenge '4e for growers' concept. Daarmee zijn ze op het gebied van efficiency, economie, ergonomie en ecologie onovertroffen. Hergebruik op basis van het beste dat de markt biedt! Met de aanschaf van een Premium Proven machine werken we samen aan een duurzame wereld met voldoende, voedzaam en veilig voedsel. Zo dragen we bij aan een briljante eenvoudige oplossing die boeren helpt de wereld op duurzame wijze te voeden.

Agrifac Premium Proven machines krijgen altijd een zeer uitgebreide technische inspectie.

Lees meer over wat is Agrifac Premium Proven


Gebruikerservaringen Premium Proven

Gebruikerservaringen Premium Proven

Bij Agrifac laten we graag de klant aan het woord. Bent u benieuwd wat anderen te zeggen hebben over hun eigen Agrifac Premium Proven machines? Lees hier de verhalen van o.a. Karl Hilbert en Harms Loonbedrijf.

Gebruikerservaringen lezen


Bekijk actuele voorraad Premium Proven veldspuiten

Actuele voorraad Premium Proven

Benieuwd naar de actuele voorraad?

Actuele voorraad bekijken


Stel nu je eigen Premium Proven veldspuiten samen

Heeft u specifieke wensen voor uw nieuwe gebruikte Agrifac Premium Proven machine? Laat het ons weten! Wij kijken naar de mogelijkheden en nemen contact met u op

Stel nu je eigen gewenste Condor Premium Proven veldspuit samen


 

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.