Agrifac - Voldoende, voedzaam en veilig voedsel

Onze visie

Gewasbescherming Agrifac voldoende voedzaam veilig voedselOm voedsel te verbouwen is land nodig, gezonde grond om gewassen en vee te voeden, schoon water en natuurlijk de boeren zelf om het allemaal mogelijk te maken. Elke boer en loonwerker heeft dagelijks zijn uitdagingen om een zo hoog mogelijk rendement tegen de laagste kosten te realiseren.

Ondanks het feit dat de wereldbevolking naar verwachting stijgt tot 9 miljard in 2050, weten we dat er wereldwijd voldoende capaciteit is om iedereen van voedsel te voorzien. Om te voorkomen dat we meer en meer land cultiveren, moeten we in staat zijn de voedselproductie op bestaande landbouwgrond te verhogen en tegelijk onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Dat is precies waar Agrifac goed in is! Wij willen op een duurzame, "brilliant simple" wijze onze bijdrage leveren.

Onze missie

Op minder productieve landbouwgronden zien we een enorme kloof tussen de huidige opbrengst en wat mogelijk is met verbeterde productiemethoden, mechanisatie en precisielandbouw. Hier kunnen we de productie verhogen, bijv. met onze innovatieve veldspuiten die leiden tot meer opbrengst met minder gewasbescherming, die elke plant precies dat bieden wat het nodig heeft. Zo dragen we bij aan een briljante eenvoudige oplossing die boeren helpt de wereld op duurzame wijze te voeden.

4e for growers

4e for growers efficiency economie ergonomie ecologieHiervoor wordt elke Agrifac machine ontwikkeld volgens het "4e for growers" concept. Dit betekent dat efficiency, economie, ergonomie en ecologie doorslaggevend zijn in alles wat we produceren. Dit stelt ons in staat de behoeften van de klant te overtreffen, wat leidt tot een wereldwijde voorsprong in innovatie en techniek.

Bij Agrifac zijn we beschikbaar voor onze klanten. Waar ook ter wereld de klant zich bevindt, wij begeleiden op lokaal niveau volgens ons "Global presence, local support" -principe.

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.