Agrifac - OverLeven aan de keukentafel

OverLeven aan de keukentafel - Agrifac Academy & VisscherHollandEen boer(in) die succesvol wil zijn, wordt ondernemer. Manager en vakman/-vrouw tegelijk. Dat weerhoudt ons er niet van om alles aan de keukentafel te bespreken. Maar hoe maak je nu de juiste beslissing voor je bedrijf? Hoe zorgen we ervoor dat er voldoende, voedzaam en veilig voedsel op de keukentafel, in de stallen en in de supermarkten ligt? Hoe keren we de vaak negatieve publieke opinie? Wat houdt precisielandbouw precies in en hoe onderscheid ik me als ondernemer?

Agrifac Academy en VisscherHolland organiseren het seminar “Overleven aan de Keukentafel” op 14 februari 2017 in theater de Meenthe te Steenwijk. Samen scheppen we orde in de chaos in een wereld waarin we veel overvloedige informatie tegenkomen en nieuwe technologieën elkaar in rap tempo opvolgen.

Het ochtendprogramma biedt een keur aan sprekers die vanuit eigen ervaring, expertise en perspectief op de verschillende onderwerpen in gaan. Zij zullen inspireren, waarna we met elkaar met de vraagstukken aan de slag gaan. Meepraten, daar gaat het om. Aan de keukentafel natuurlijk. De leiding is in handen van dagvoorzitter Helga van Leur.

De sprekers tijdens de ochtend zijn

Adjiedj Bakas
Trendwatcher die vanuit zijn eigen kennis, expertise en perspectief op de verschillende onderwerpen in gaat. Met zijn ‘Out of the box’ denken inspireert hij zijn publiek. Prikkelend, met warmte en humor neemt hij het publiek mee in de kansrijke toekomst.

Janneke Hadders
Sinds 2012 staat Janneke Hadders aan het roer bij Dacom. Dit is een innovatief bedrijf wat gespecialiseerde ICT, sensorapparatuur en adviesdiensten ontwikkelt.  Deze diensten leveren zij aan akkerbouwbedrijven en de agribusiness over de hele wereld.

Caroline van der Plas
Caroline van der Plas is in het dagelijks leven communicatie en pr-medewerker bij de Nederlandse Vakbond Varkenshouders én oprichter van het succesvolle sociale mediaproject @Boerburgertweet. Op het Twitter en Facebookaccount van @Boerburgertweet vertelt elke week een andere boer of tuinder over zijn bedrijf en hoe het voedsel van de burger wordt geproduceerd. Doel is een beter imago en groter draagvlak voor de Nederlandse land- en tuinbouw en de burger kennis bijbrengen over voedselproductie.

Pius Floris
Plant Health Cure is wereldwijd marktleider op het gebied van mycorrhiza-technologie en bodembiologie. De belangstelling voor natuurlijke oplossingen voor bodemproblemen is sterk groeiende en de benadering van PHC past perfect in deze tendens.

Inloop met koffie/thee is vanaf 09:15 uur. Het programma is van 10:00 – 15:00 uur, waarna we onder het genot van een hapje en drankje nog even kunnen napraten.

Aanmelden

Interesse om erbij te zijn? Meld u vandaag nog aan via onderstaand formulier. Het aantal plaatsen is beperkt tot 400. Kosten: € 25,- per persoon, inclusief lunch en consumpties.

Aanwezig *
Aantal personen
Naam

*
Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

*
Emailadres

*
Namen van deelnemers

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.