Agrifac - GreenFlowPlus

GreenFlowPlus

Optimaal spuiten. Brilliant Simple.

GreenFlowPlus is het unieke en slim ontworpen spuitsysteem van Agrifac: Een compact gebouwde pompset met een zo kort mogelijk circuit waardoor er minimale restvloeistof aanwezig is in het fitwerk en het uiterst eenvoudig en snel te reinigen is. Bovendien wordt er gebruikt gemaakt van een rondpompsysteem waarbij de spuitvloeistof continue op hoge druk circuleert door de lucht afsluitbare quadrajet dophouders. In combinatie met de zeer snelle en nauwkeurige drukregelaar levert dit een optimaal spuitresultaat.

De compacte pompset met het korte circuit en elektrisch bediende kranen zorgt ervoor dat op middelen bespaart wordt en er minimale restvloeistof achterblijft. De vorm van de tank en het aanzuigpunt zorgen er voor dat er geen restvloeistof in de tank achterblijft. Daardoor is er ten eerste geen verlies van middelen en ten tweede is het spuitsysteem uiterst eenvoudig en snel te reinigen. Restvloeistof is geen issue bij Agrifac.

Top kwaliteit spuiten

Met de unieke pneumatische bediende drukregelaar van Agrifac wordt er een optimaal spuitresultaat behaalt. De luchtdruk geregelde drukregelaar regelt de druk in de spuitleiding waardoor er een uiterst accuraat spuitresultaat ontstaat. Doordat de drukregelaar in staat is om ultrasnel te reageren, bijvoorbeeld als er gespoten wordt met wisselende spuitbreedtes zoals dat onder meer gebeurt met automatische sectie-aansturing, is de afgifte uiterst accuraat. Het zelfreinigende persfilter met hoge capaciteit voorkomt drukval en drukverlies. Dit in combinatie met de bij de Agrifac standaard 25 mm diameter rvs-spuitleiding en drukregelaar waarborgt een optimale verdeling van de spuitvloeistof, zelfs bij hoge afgiftes.

Meer capaciteit met vulspoelbak

Een ander pluspunt op de vernieuwde Milan is de standaard vulspoelbak. Met hoge capaciteit vullen, vloeistoffen en poeders worden razendsnel opgelost met de PowerPowderJet. Door de mixende werking van de PowerPowderJet en de water toevoer van onderaf, wordt elk middel zeer eenvoudig opgelost en opgenomen. De vulspoelbak is voorzien van twee spoelkoppen waardoor ieder type fust makkelijk te reinigen is. Het opengeklapte deksel dient direct als tafel, waardoor u op een ergonomische manier makkelijk gewasbeschermingsmiddelen kunt doseren en toevoegen. Kortom, een installatie waarmee u efficient, ergonomisch, ecologisch en economisch verantwoord gebruik maakt van de spuit.

 

Met GreenFlowPlus spuit je altijd de juiste hoeveelheid

  • Geen bezinksel en spuitdriehoek door volledige circulatie op hoge druk tot aan de spuitdoppen
  • Geen restvloeistof in de tank
  • 99,99% van de spuitvloeistof wordt gespoten
  • Constante afgifte, ook bij snelle veranderingen in spuitbreedte
  • Uiterst eenvoudig te reinigen
  • Razendsnel vullen en oplossen met PowerPowderJet
Vraag nu jouw brochure aan

Agrifac Milan

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.