Agrifac - EcoTronicPlus

EcoTronicPlus

Optimale controle en intuïtieve bediening

Het bewezen EcoTronicPlus systeem geeft de gebruiker alle benodigde informatie tijdens het spuiten en zorgt er voor dat de meeste functies automatisch worden uitgevoerd. Het systeem heeft een bijzonder overzichtelijke kleurenterminal waarop exact te zien is wat er in de machine gebeurt. In één oogopslag zijn de belangrijkste processen en indicatoren van de machine zichtbaar. Zo worden de actuele vloeistofstromen grafisch en overzichtelijk weergegeven. Zelfs bij fel en direct zonlicht is het scherm goed af te lezen en te bedienen. De helderheid van het kleuren touch screen bezit vanzelfsprekend een automatische dag/nacht schakeling.

De algehele bediening van de veldspuit is doordacht en praktijkgericht opgezet. Vanuit het oogpunt van bedieningsgemak is er voor gekozen de functies die tijdens het spuiten gebruikt moeten worden in de joystick te integreren. Hiermee heeft u alle belangrijke functies direct binnen handbereik. Overige instellingen en uitlezingen doet u via het zeer toegankelijke en intuïtieve touchscreen. In- en uitschakelen van de secties kunt u op verschillende manieren doen: met het touchscreen of automatisch per GPS. Voor de breedte van elke sectie heeft u 3 keuzes: 3 meter secties, 1,5 meter secties of zelfs per dop afsluitbaar. Optimale flexibiliteit en volop keuzemogelijkheden dus.

Geavanceerd èn gemakkelijk

Het werkscherm verschijnt automatisch wanneer omgeschakeld wordt naar veldmodus:

+ De afgifte wordt via het scherm ingesteld
+ De positie van de kranen wordt via het scherm bepaald
+ De actuele vloeistofstromen worden grafisch weergegeven
+ Welke secties ingeschakeld zijn
+ De tank kan automatisch gevuld worden, waarbij het gewenste aantal liters via het scherm ingesteld wordt
+
 
Daarnaast nog veel andere informatie, zoals onder andere: vloeistofniveau in de hoofd- en schoonwatertank, spuitdruk, afgifte, hectareteller, etc.

Het EcoTronicPlus bedieningssysteem is ook het enige scherm en systeem dat u bij uw veldspuit heeft. Alle opties en andere mogelijkheden worden via het EcoTronicPlus systeem aangestuurd. Daarnaast wordt GPS aangestuurd via het EcoTronicPlus scherm of kan uw eigen scherm gebruikt worden.

De bediening? Brilliant Simple!

  • Visueel
  • Eenvoudig
  • Gebruiksvriendelijke bediening via het EcoTronicPlus touchscreen
  • Ergonomische, grafische joystick voor belangrijke functies
Vraag nu jouw brochure aan

Agrifac Milan

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.