Agrifac - A-boom

A-boom

Kwaliteit, stabiliteit, grote werkbreedtes en lange levensduur

Door de steeds kortere window of opportunity en hogere kwaliteitseisen voor gewasverzorging wordt capaciteit en kwaliteit van de veldspuit steeds belangrijker. Grotere boombreedtes en hogere werksnelheden met een stabiele spuitboom is daarbij essentieel. Kwaliteit en stabiliteit zijn de kenmerken van de A-Boom die speciaal ontwikkeld is voor een lange levensduur zelfs bij hoge werksnelheden. 

Stevig en stabiele A-boom

De Milan veldspuit is standaard uitgerust met de aluminium A-boom. Stijf, licht en stevig zijn de kern eigenschappen van deze spuitboom. Door de bouw van de spuitboom vouwt deze compact op en blijft de breedte van de veldspuit beperkt. De doppen zijn onder alle omstandigheden optimaal beschermd, ze zijn compleet in de spuitboom weggewerkt. Standaard wordt de veldspuit uitgerust met het Agrifac rondpompsysteem waarbij circulatie tot aan de dop plaats vindt.

Balans

Door de centrale, geveerde ophanging van de boom hangt de boom altijd horizontaal. Het pendule-principe geeft de boom een geweldige stabiliteit. Door het eigen gewicht en de bouw van de aluminium boom is de balans optimaal. Zwiep wordt voorkomen door grote veren die de linker en rechter zijde van de boom, onafhankelijk van elkaar, in de juiste positie houden. 

 

Voordelen A-boom

  • Stevige boom door 100% aluminium
  • Vouwt compact
  • Doppen volledig in de boom verwerkt
  • Geen zwiep door stabiele boom, dus geen overlap met spuiten
  • Stabiele boom door vrijhangend middenraam
  • Juiste druppel op de juiste plaats
Vraag nu jouw brochure aan

Agrifac Milan

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.