Agrifac - Loonbedrijf Jennissen

Edwin Jennissen Loonbedrijf Jennissen Agrifac Condor“Ik ben Edwin Jennissen, mede-eigenaar van Loonbedrijf Jennissen. Wij runnen dit bedrijf met drie broers en zestig medewerkers. Om de continuiteit in het bedrijf te houden hebben we verschillende onderdelen; Ik doe het loonwerk, grondverzet, mesthandel en transport, mijn twee broers doen het melkvee.”

Liever gelijk de video bekijken?

Gewassen

“Wij verbouwen aardappelen, mais, gras en graan. Wij verbouwen zo’n 2.500 hectare maisland en zo’n twee- tot driehonderd hectare graan. Graan, dat zie je niet zoveel in deze hoek.”

Waarom Agrifac?

Loonbedrijf Jennissen Agrifac“De levensduur van een Agrifac is goed, hij gaat lang mee. Het StabiloPlus onderstel is heel sterk, het rijdt fijn over de weg. Het is een stabiele machine op het perceel, wij zitten hier in een natte omgeving, daar zak je sneller weg, maar deze staat stabiel. Ja en de technieken, de spuittechnieken, die zijn heel goed!”

Lange levensduur

StabiloPlus stabiel onderstel Agrifac

“Wij zijn twee jaar geleden begonnen met een gebruikte Agrifac spuit met 8.500 draaiuren. Die hadden ze bij onze plaatselijk dealer Abemec klaargemaakt. Zij gaven ons het vertrouwen dat die machine nog wel eventjes mee kon. Wij hebben dat gedaan, die hebben wij vorig jaar met inmiddels 11.000 draaiuren op de teller ingeruild op deze nieuwe Agrifac. Die spuit met 11.000 draaiuren was absoluut een aanleiding om een nieuwe Agrifac te kopen. De levensduur van een Agrifac is heel lang!”

“Ik ben Ruud Renders en ik zit op deze Agrifac. De spuit heeft een goed onderstel, dat is zeer belangrijk in het veld. Ook op de weg is de spuit zeer aangenaam om mee te rijden, we rijden heel veel lange afstanden, dus dat is heel voornaam.”

Voordelen Agrifac Condor

Loonbedrijf Jennissen met Agrifac Condor zelfrijdende veldspuit in mais“Wij hebben heel veel ongelijke percelen en dan is bodemvolging heel belangrijk. De boom is heel stabiel, nauwelijks zwiep en corrigeert netjes met de ondergrond. De GPS sectie afsluiting werkt fantastisch: Je hebt je handen vrij en schakelt zelf de sectie per anderhalve meter uit. De bediening met de EcoTronicPlus is fantastisch. Je ziet goed alle kranen en waterstromen. De cabine is verder ook super!”

“Na een lange werkdag stap je nog gewoon lekker fris van de spuit af!”

 

keyboard_arrow_rightLees meer over de Agrifac Condor

keyboard_arrow_rightCondor brochure aanvragen

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.