Agrifac - StrictHeightPlus

StrictHeightPlus hoogteregelsysteem

Hoge spuitkwaliteit door behoud van de perfecte afstand

Agrifac presenteert het nieuwe StrictHeightPlus systeem. Dit hoogteregelsysteem garandeert een perfecte spuitkwaliteit doordat de afstand tot de oogst altijd optimaal is.

strictheightplus - balanceplusHeeft u zich weleens afgevraagd waarom een koorddanser één stang nodig heeft om in balans te blijven? Door gebruik te maken van de natuurwetten, namelijk de zwaartekracht. Hetzelfde geldt voor de Agrifac J-boom. De boom is van nature in balans, wat betekent dat het ontwikkelen van een overheersend balanssysteem niet nodig is: Briljant Eenvoudig. De Agrifac J-boom rolt vrij over een maanvormige ophanging die de boom te allen tijde in balans houdt: De BalancePlus.

Strictheightplus - sensorsOm de balans onder alle omstandigheden nog verder te verbeteren, introduceert Agrifac het StrictHeightPlus hoogteregelsysteem. Met dit systeem werken BalancePlus en variabele geometrie in harmonie om zo onder alle omstandigheden te zorgen dat de boom vrij hangt. Zo kan de boom vrij bewegen en worden de bewegingen van de machine niet op de boom overgebracht. Dit levert een uiterst rustige en stabiele boom op, waarbij de balans van de boom wordt gegarandeerd en de spuitkwaliteit wordt verhoogd.

Door volledige integratie in de EcoTronicPlus gebruikersinterface is deze zeer eenvoudig in het gebruik.

De boom is beter in balans en heeft een langere levensduur

strictheightplus - boomregelsysteemHet nieuwe volledig geïntegreerde boomregelsysteem garandeert dat de gekozen afstand tot de oogst behouden blijft. Door vier sensoren met een brede zichthoek op de boom te plaatsen, ontvangen de machines van Agrifac een betrouwbare en nauwkeurige meting van de oogst. Het voordeel van het gebruik van sensoren met een brede zichthoek is eenvoudig: Een brede zichthoek biedt beter overzicht van het gewas. Dit betekent dat het systeem de situatie beter kan ‘lezen’ en het wordt niet door onregelmatigheden in de oogst beïnvloed.

strichtheightplusDit voorkomt schade aan de oogst en leidt tot een optimale spuitkwaliteit, omdat de boom op de juiste, vooraf ingestelde hoogte blijft.

De volledige integratie met ons BalancePlus systeem stelt ons in staat de boom volledig in balans te houden en dit betekent dat de bewegingen van de machine de boom niet zullen beïnvloeden. Dit in combinatie met de variabele geometrie en de nauwkeurige aflezing van de sensoren maakt de StrictHeightPlus het meest nauwkeurige en geavanceerde hoogteregelsysteem dat leidt tot een exactere spuithoogte, een hogere spuitkwaliteit en een langere levensduur van de machine.

strictheightplus

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.