Agrifac - DynamicDosePlus

DynamicDosePlus

NEED Farming - Iedere plant apart spuiten

Terwijl StrictSprayPlus u verzekert dat u overal dezelfde hoeveelheid vloeistof kunt spuiten, zorgt DynamicDosePlus ervoor dat u iedere plant exact kunt geven wat hij nodig heeft! Niet langer beslissen wat het beste is voor alle planten, maar iedere plant individueel en perfect afgestemd spuiten.

Bodemsamenstelling, hoogteprofiel, wisselbouw, archeologische werkzaamheden, enz., geen enkel veld is vlak of gelijk van samenstelling. Het lokale microklimaat zorgt ook voor verschillen. Het niet in acht nemen van deze verschillen leidt tot een hoger, minder efficiënt gebruik van middelen, terwijl de opbrengst niet optimaal is.

Dynamicdoseplus taakkaartHet is niet zo dat boeren niet weten dat er verschillen zijn of dat zij niet weten welke speciale zorg iedere plant zou moeten krijgen. In het verleden hebben grotere machines echter alleen maar meer capaciteit opgeleverd, maar dit ging ten kosten van de mogelijkheid om specifiek op het werkterrein gericht te werken.

DynamicDosePlus maakt het mogelijk de dosering per plant aan te passen met behulp van de nieuwe briljant eenvoudige technologie, als onderdeel van wat we bij Agrifac noemen: NEED Farming. DynamicDosePlus maakt niet alleen het werken met toepassingskaarten eenvoudiger, DynamicDosePlus is ook het eerste systeem dat toepassingskaarten op plantniveau produceert*.

Door gebruik te maken van een toepassingskaart zorgt de machine voor de spuitkwaliteit, zodat de juiste hoeveelheid op de juiste plaats terechtkomt. Zo hoeft de bestuurder minder tijd hieraan te besteden en kan hij zich meer op de werkzaamheden en het verkennen van de oogst richten. Dit maakt het spuiten effectiever en efficiënter.

Zorg op plantniveau. Iedere druppel op de juiste plaats.

*Afhankelijk van de afstand tussen de spuitdoppen, minimumafmeting 25x25cm.

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.