Agrifac - Condor MountainMasterPlus

Optimale stabiliteit en comfort, plus de beste manier om gewas te beschermen in bergachtig gebied

De Condor MountainMasterPlus is uitgerust met een StabiloPlus onderstel dat vergelijkbaar is met de Condor ClearancePlus waarbij de bodemvrijheid vanuit de cabine traploos ingesteld kan worden tussen de 130 en 200 cm. Bij de Condor MountainMasterPlus kunnen de cilinders apart aangestuurd worden waardoor de MountainMasterPlus zich vlak kan stellen op hellingen tot maximaal 20%. Daardoor kan de machine op een veilige en comfortabele manier rijden op nog steilere hellingen. Afhankelijk van de helling en de correctie is de bodemvrijheid in te stellen tussen 130 cm en 200 cm. Door de vlakstelling blijft de gewichtsverdeling over alle wielen gelijk en neemt de grip en tractie toe.

Breed en stabiel

Met de traploos instelbare spoorbreedte van van 190 tot 265 cm of 225 tot 300 cm zorgt het MountainMasterPlus systeem voor een uiterst stabiele machine in heuvelachtige gebieden. Voor wegtransport laat u het StabiloPlus onderstel snel en eenvoudig zakken waardoor u met een laag zwaartepunt en een standaard machinehoogte veilig van perceel naar perceel rijdt!

Ultieme gewasbescherming

Gewassen groeien recht omhoog. In vlakke of licht glooiende gebieden levert dit geen problemen op tijdens het spuiten van hoge gewassen. Dit omdat de spuit tussen de rijen evenwijdig aan het gewas staat en zo niet het gewas beschadigd. In heuvelachtige gebieden levert dit wel beschadigingen op aangezien de spuit evenwijdig het maaiveld grond staat en niet evenwijdig met de gewassen (a).

Om het gewas nog beter te beschermen heeft Agrifac de Condor MountainMasterPlus ontwikkeld. Ook deze Condor kenmerkt zich door het bewezen StabiloPlus onderstel. Het unieke van de Condor MountainMasterPlus is de vlakstelling op hellingen (b).

Voldoendevoedzaam en veilig voedsel van steile hellingen

  • Nu mogelijk om hellingen, steiler dan ooit, te bespuiten 
  • Machine waterpas; een volstrekt stabiele machine over alle assen
  • Veilig en comfortabel op steile hellingen werken
  • Grootste bodemvrijheid
  • Aanpassingen aan de hellingen vindt razendsnel plaats
  • Alle voordelen van de Condor
Vraag nu jouw brochure aan

Condor MountainMasterPlus

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.