Agrifac - Condor

De innovatieve en duurzame zelfrijdende veldspuit van Agrifac

Sinds 1 januari 2020 rolt er een gloednieuwe generatie Condor veldspuiten van de lijn bij Agrifac. Naast een nieuwe uiterlijk, is deze Condor V serie uitgevoerd met een stage 5 motor en is het hefframe aangepast zodat er nog lager gespoten kan worden. Deze aanpassingen zorgen voor minder CO2 uitstoot en meer driftreductie tijdens het spuiten. Door deze aanpassingen voldoet de Condor aan de laatste wet- en regelgeving in Nederland. 

“Agrifac loopt graag voorop als het gaat over innovaties en duurzaamheid. We willen dat er ook voor toekomstige generaties voldoende voedsel en energie is. De meest innovatieve veldspuiten ter wereld, worden ontwikkeld en geassembleerd in de meest duurzame fabriek van Nederland volgens het NEED Farming concept, waarbij er gewasbescherming per plant kan plaatsvindt.”
Every Drop Hits The Right Spot, daar gaat het om! Al sinds de introductie in 1986 staat de Agrifac Condor voor stabiliteit, precisie, duurzaamheid en gemak. Het ongeëvenaarde StabiloPlus chassis in samenwerking met het BalancePlus systeem maken de Condor de meest stabiele veldspuit ter wereld. 

De capaciteit, precisie en stabiliteit wordt gewaarborgd door  de sterkste en breedste spuitbomen. Deze unieke J-Boom is verkrijgbaar in de breedte vanaf 24 tot wel 54 meter breed.

Met het compacte pompsysteem wordt er optimaal gebruik gemaakt van water en spuitmiddel. Dit GreenFlowPlus systeem staat continue onder druk zodat er geen verschil in spuitwerk is, 99.99% van de vloeistof wordt verspoten, er blijft geen restvloeistof in de tank achter. Het  zorgt ervoor dat elke druppel op de juiste plek valt! 

In de ergonomische en uiterst comfortabele cabine, bevindt zich het alom geprezen besturingssysteem van de Condor. De EcoTronicPlus is begrijpelijk, gebruiksvriendelijk en geeft je alle belangrijke informatie tijdens het spuiten. In één oogopslag zijn de processen en indicatoren van de veldspuit direct zichtbaar. De meeste functies kunnen worden ingesteld om vervolgens automatisch te worden uitgevoerd. “Brilliant Simple” noemen we dit!

Condor: optimale gewasbescherming

De Condor komt in heel veel varianten. En kan speciaal worden afgestemd op specifieke gewassen. Variatie in spoorbreedtes, heuvelachtig terrein of een hogere bodemvrijheid zodat het gewas langer en vaker kan worden verzorgt, het kan allemaal met de Condor zelfrijdende veldspuiten. Laat u inspireren en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.

                

Condor pluspunten

  • Elke druppel valt op de juiste plek! 
  • Meest stabiele veldspuit ter wereld
  • Capaciteit en betrouwbaarheid dankzij sterke, brede bomen
  • Optimaal gebruik van spuitvloeistof
  • Altijd kwalitatief spuitwerk
  • Intuïtief gebruik in comfortabele omgeving
Vraag nu jouw brochure aan

Agrifac Condor

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.