Agrifac - VertiPlus

Speciale gewassen vragen om specialistische oplossingen

Agrifac heeft een speciaal spuitsysteem ontwikkeld voor het verticaal spuiten van gewassen zoals asperges: VertiPlus. Het eenvoudige demontabele VertiPlus systeem wordt aan de standaard J-boom gekoppeld van de Agrifac Condor. Met het VertiPlus systeem onstaat er een optimale penetratie van het gewas. De posities van de spuitdoppen is eenvoudig aan te passen aan de hoogte van het gewas en kan per dop worden afgesloten. De onderste van de 4 doppen wordt gebruikt voor het spuiten van herbicides op de rijen. De spuitleiding van het VertiPlus systeem wordt aan de standaard vierlingdophouders gekoppeld.

Hoge bodemvrijheid met hoge capaciteit

De standaard bodemvrijheid van de Agrifac Condor is 125 cm, dit is genoeg om beschadigingen aan de asperges te voorkomen. De Agrifac Condor met het VertiPlus spuitsysteem maakt het mogelijk om met bredere boombreedtes te spuiten. Zo is de Agrifac Condor VertiPlus met een boombreedte van 24 meter gebuikelijk.

Veelzijdigheid

Het demontabele VertiPlus systeem is eenvoudig te demonteren waarna de spuit gebruikt kan worden voor het traditioneel spuiten van gewassen.

Veilig, voldoende en voedzaam voedsel

  • Volledige bescherming van gewassen zoals asperges door horizontaal spuiten
  • Eenvoudig te (de)monteren
  • Every drop hits the right spot

 

Vraag nu jouw brochure aan

Agrifac Condor VertiPlus

Video

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.