Agrifac - Bomen

Spuitbomen

Agrifac Condor spuitbomen brede breedste stabiele boom Een goede spuitboom zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de spuitvloeistof. De boom moet vlak, horizontaal boven het gewas hangen voor de juiste afgifte op de juiste plaats. Slingeren in het verticale vlak en zwiepen in het horizontale vlak zijn dan ook ongewenst! 

Een spuitboom mag geen invloed ondervinden van schommelingen van de machine. Daarnaast moet de hoogte van de boom instelbaar zijn, zodat er op de juiste afstand tot het gewas gespoten kan worden en moet de boom op hellend terrein scheef gesteld kunnen worden om de bodem te volgen.

J-Boom

Agrifac Condor spuitbomen brede breedste stabiele boom Agrifac biedt op al haar veldspuiten brede bomen. Met de J-Boom biedt Agrifac zelfs wereldwijd de breedste bomen aan! Dit betekent enorme winst in capaciteit; er kan veel gespoten worden in weinig tijd. Die snelheid neemt nog toe door te werken met de FastFoldPlus

De kwaliteit van het spuitwerk staat altijd voorop. “Every drop hits the right spot” vanwege de ongekende balans van de J-Boom. Een uitgekiende stabiliteit door het StabiloPlus systeem, wat weer wordt versterkt door de BalancePlus die de boom op de juiste plek houdt. Door het gebruik van ronde profielen neemt de kracht van de boom toe en neemt tegelijk het gewicht af. 

Voor sterk glooiende gebieden kan Agrifac de balans garanderen door ProActiveBalancePlus.

keyboard_arrow_rightMeer lezen over de J-Boom
 

VertiPlus

Agrifac Condor verticale spuitboom verticaal spuiten aspergesVoor verticaal groeiende gewassen (zoals asperges) kan VertiPlus toegevoegd worden aan de J-Boom. Voor een gelijkmatige druppelgrote op iedere plek en onafhankelijk van de rijsnelheid is er het HighTechAirPlus (HTA) systeem. Voor iedere omstandigheid de juiste druppelgrootte zonder doppen te wisselen. 

keyboard_arrow_rightMeer lezen over VertiPlus
 

AirFlowPlus

Agrifac Condor spuitbomen brede breedste stabiele boom Daarnaast is er een speciale boom ontwikkeld, de AirFlowPlus boom. Deze boom is uitgerust met meerdere ventilatoren voor een grotere en gelijkmatig verdeelde luchtstroom. Dit zorgt voor een goede indringing in en optimale bescherming van de gehele plant.

keyboard_arrow_rightMeer lezen over AirFlowPlus
 

  • Hoogste capaciteit door grootste werk-breedtes
  • Sterk, stabiel en robuust
Vraag nu jouw brochure aan

McGregorFarms

“Agrifac is the industry leader in the field of new technology.”

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.