Agrifac - De 7 redenen waarom Agrifac Condor bezitters meer besparen

1. De juiste druppel op de juiste plaats 

De druppel op de juiste plaats met Agrifac Condor StabiloPlus

Al meer dan 30 jaar zijn Agrifac machines de enige echt stabiele veldspuit. Het StabiloPlus chassis is dan ook wereldberoemd en biedt nog steeds ongeëvenaard de meeste stabiliteit. Dit zorgt er voor dat de spuitboom altijd op de juiste plaats boven het gewas hangt. Daardoor kan de Condor garanderen dat de juiste druppel op de juiste plaats terecht komt. Kortom de basis van gewasbescherming!

2. Geen restvloeistof

geen restvloeistof met GreenFlowPlus 7 redenen waarom agrifac condor gebruikers besparen

Om zo snel mogelijk de juiste druppel op de juiste plek te krijgen, is de juiste druk nodig en bieden korte leidingen een besparing. Dit GreenFlowPlus systeem, een compact gebouwde pompsysteem met elektrische kranen, reageert direct, zorgt voor een optimale menging van water en middel, maakt reinigen snel en eenvoudig, en hierdoor blijft er geen restvloeistof in de tank achter!

3. Foutloos werken

Foutloos werken met EcoTronicPlus 7 redenen waarom agrifac condor gebruikers besparen

Om foutloos te werken wil je in een blik zien wat je moet doen en hoe je het moet doen. Met de EcoTronicPlus kan dit. Het touchscreen is kinderlijk eenvoudig te bedienen, met één druk op de knop kan je beginnen. Het systeem is zeer overzichtelijk en eenvoudig in te stellen.
 

4. Tijd besparen

super snel in en uitvouwen bomen met FasttFoldPlus 7 redenen waarom agrifac condor gebruikers besparen

In 22 seconden een 48 meter brede boom in- en uitvouwen kan alleen met FastFoldPlus. Dit bespaart enorm veel tijd en je bent in een mum van tijd klaar om aan de slag te gaan! Meer werk in een uur en minder wachten dus!

5. Grootste in besparen van middel

7 redenen waarom agrifac condor gebruikers besparen

Je wil alleen middel spuiten waar het nodig is. Het liefste op alleen de plant die dat nodig heeft. Al jarenlang biedt Agrifac daarom aan dat je per dop afzonderlijk kan spuiten. Dit maakt het mogelijk tot 95% overlap te voorkomen. En niet verder vertellen... maar Agrifac tilt dit binnenkort naar een ongekend niveau met DynamicDosePlus…

6. Middel wordt optimaal gemixt en benut

geen restvloeistof met GreenFlowPlus 7 redenen waarom agrifac condor gebruikers besparen

Een volledig circulatiesysteem tot aan de spuitdop, altijd op dezelfde hoge druk en met hoge doorstroming, biedt de Condor gebruiker een optimale menging, hoge spuitmiddel kwaliteit en grootste spuitkwaliteit. Met het circulatiesysteem tot aan de dop garandeert Agrifac de juiste druppel op de juiste plek.

7. Meeste hectares in 1 uur

Wereld record spuiten

Brede bomen, precies genoeg middel en zorgen dat dit op de juiste plek terecht komt zonder dat daar enorm veel water voor nodig is, een comfortabele werkplek en een grote tank zorgen ervoor dat de Condor Endurance met speels gemak dit jaar het wereldrecord spuiten per 24 uur aan gort reed. Daarbij werd ook het meest aantal hectares in 1 uur ooit bespoten.

keyboard_arrow_rightVraag nu jouw Condor brochure aan

 

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.